GSM Магазин

[ ... ] покупки
Go to checkout
VirtueMart
Количката Ви е празна.
×

Вие сте тук:

Начало » Гаранция

Всички продукти, които се предлагат в нашият онлайн магазин GSMAparat.com са нови от официални вносители и представители, освен тези в категорията Втора употреба.

Условия за гаранцията:

  • На всяка стока е указан срока на гаранцията.
  • Срокът на гаранцията започва да тече от датата на закупуване.
  • Гаранцията не се отнася за акумулаторната батерия и аксесоарите към телефона в това число: панели , зарядно устройство, мултимедийна, карта, hands-free, data-кабел и т.н.
  • Фирмата не носи отговорност за софтуерни пропуски на производителя във софтуерната версия на мобилния апарат, но при възможност ще бъде ъпдейтната.
  • Дълготрайността на батерията и нейните характеристики зависят изцяло от спазването на правилата за експлоатация, предписани от производителя.
  • Гаранцията е поименна!

Условия, при които не се признава гаранцията са:

  • Липса на гаранционни документи или невалидност на тези документи, а именно: несъвпадение, поправки, нечетливост или липса на IMEI номер на телефона, на данните на клиента и други.
  • Нарушение на целостта, изтриване или липса на етикета на производителя или на гаранционния етикет на телефона.
  • Всички случаи на повреди причинени от неправилна употреба, изпускане, удар, неправилно съхранение, заливане с течности, опити за поправка и софтуерна интервенция от неупълномощени лица.
  • Зареждане с неоригинални зарядни устройства или други външни въздействия в противоречие с изискванията на производителя.


Предлагаме само нови продукти, без видими дефекти. Ако получите продукт с дефект, който не е външно забележим, обадете ни се веднага на телефон 0884437072 или ни пишете на email адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Използваните продукти, които дадат дефект, подлежат на гаранционно обслужване, ако са закупени с гаранционна карта и са в гаранционен срок. В този случай трудът за извършване на гаранционното обслужване и таксата за транспорт на новия продукт, ако се наложи подмяна, се заплащат от клиента.

За всеки продукт издаваме гаранционна карта, в която е посочен гаранционният срок.

Гаранционната карта се запазва от купувача до изтичане на гаранционния срок и се представя при необходимост от извършване на гаранционен ремонт. При липса на гаранционна карта се счита, че изделието е извънгаранционно и стойността на ремонта се заплаща от купувача!

Ремонтът се извършва в сервизната база на нашата фирма, като се отстраняват безплатно всички повреди, възникнали през гаранционния срок в най-кратък възможен интервал от време. Изключение са случаите, когато тези повреди са предизвикани от неспазване на правилата за транспорт, съхранение и инсталация и/или са в резултат от неправилна работа с устройството. Отстраняването на тези повреди се заплаща от клиента!

Срокът за отстраняване на повредата е 30 работни дни от датата на приемане на апарата за ремонт.

При постъпване на телефон в сервиз, фирмата не предоставя оборотен апарат на клиента.

При рекламация носете гаранционната карта, в противен случай гаранцията отпада.

В срок от 7 работни дни, клиентът има право да върне стоката по чл.52, ал.1, т.7 на Закона за Защита на Потребителя, ако е неувредена, неразпечатана, неползвана, с ненарушена опаковка. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Izgodnobg.com Гласувай за нас в Shops.BG BGtop Гласувай за тази страница в Българския ТОП Посетете gsmaparat.com на ShopMania